Εκπομπές

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του West Channel ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις των τηλεθεατών του, προβάλλοντας εκπομπές ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού. Καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, μας κρατούν συντροφιά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Πορεύεσθαι κατά τέχνη

«Πορεύεσθαι κατά τέχνη» Εκπομπή που διερευνά και προβάλει κάθε μορφής τέχνη, φιλοξενώντας δημιουργούς που ασχολούνται από τη λογοτεχνία και τη μουσική, μέχρι τα εικαστικά, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία και το θέατρο.
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Μιχάλης Πιτένης
Δευτέρα 20.30
Πέμπτη (Ε) 00.10

Ορθόδοξα Μηνύματα

Σειρά τηλεοπτικών εκπομπών του πατρός Αυγουστίνου Μύρου Δρ. Θεολογίας. Με θέματα Θεολογικά ιστορικά,κοινωνικά,παιδαγωγικά και πολιτιστικά, τα οποία προσεγγίζονται με βάση της Ορθόδοξη πίστη και παράδοση.

Κυριακή 20.00

Περί Διατροφής

Η ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη ώστε να είμαστε υγιείς και να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας. Σε μια εποχή, όπου όλα γίνονται γρήγορα, το φαγητό αποκτά δευτερεύον ρόλο. Με την καθοδήγηση τους διαιτολόγου-διατροφολόγου Βασιλικής Μ. Γκέσου, μαθαίνουμε για τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής. Με απλές κινήσεις μπορούμε να αποκτήσουμε το σώμα που επιθυμούμε και προπαντός την υγεία μας.

Παρουσίαση Βασιλική Μ. Γκέσου

Σάββατο 18.30

Πέμπτη (Ε) 18.30

Sports στο West

Άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλα τα πρωτάθλημα που αφορούν την Δυτική Μακεδονία. Η πορεία των ομάδων στους ομίλους, η βαθμολογίες, αλλά και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, και ρεπορτάζ από τους αγώνες, συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη αθλητική εκπομπή στη Τηλεόραση της Δυτικής Μακεδονίας. Στο τιμόνι της εκπομπής ο πλέων έγκυρος Αθλητικός Δημοσιογράφος της Περιφέρειας Σάββας Σαχινίδης.

Παρουσίαση Σάββας Σαχινίδης

Κυριακή 23.45

Δευτέρα (Ε) 20.00

Εντοπισμοί

Προσωπικότητες που διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων, ανθρώπων έργα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αναδεικνύουν τη δύναμη της θέλησης και του εθελοντισμού, ευεργέτες που γράφουν την δική τους ιστορία στο βιβλίο της προσφοράς, ήρωες που ζουν ανάμεσα μας και βοηθούν τον συνάνθρωπο…
Επιμέλεια –  Παρουσίαση:  Βάσω Αννουλίδου

Πέμπτη 21.30

Σάββατο (Ε) 00.10

Forum επικαιρότητας

Το west channel ενημερώνει τους τηλεθεατές ότι στα πλαίσια της εκπομπής ΄΄ FORUM ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΄΄ αρχίσε από την Τετάρτη 13/01/2016 την πρώτη ενότητα θεμάτων με τίτλο
΄΄ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΄΄
Η εκπομπή πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη με ώρα έναρξη στις 21.00  και επανάληψη κάθε Παρασκευή μετά το πέρας του βραδινού Δελτίου Ειδήσεων.
Συντονιστής ο Δημοσιογράφος Θεόφιλος Παπαδόπουλος και Σχολιαστής ο τ. Πρόεδρος του ΤΕ..Ε. Δυτικής Μακεδονίας Νίκος Κοϊμτσίδης.

 

Τετάρτη 21.00

Παρασκευή (Ε) 00.10

 

Χαρά της Δημιουργίας

Δημιουργήστε μαζί μας μοναδικά δώρα και είδη διακόσμησης με απλά υλικά με την συντροφιά της Χάιδως Πατιά. Μια εκπομπή για ανθρώπους με φαντασία, μεράκι και δημιουργικότητα.

Παρουσίαση Χάιδω Πατιά

Κυριακή 16.30

Παρασκευή (Ε) 18.30